6:e juni 2018

Vad har hänt sedan sist?

Kattungarna växer. På fredag är de redan 8 veckor! Tiden har gått otroligt fort. I ett par veckor har de nu härjat i vardagsrummet och haft alldeles egna besökare. De tycker att det är så roligt! De leker och härjar för att sedan somna poff.

Tröttmössor snart 8 veckor.

Bowie

Den lilla killen som matte inte trodde skulle överleva då han vägde ynka 50 gram vid födseln (dag 59) har vuxit om sina systrar! Han är en rejäl bjässe och barnen i Vita huset envisas med att kalla honom ”Bamse” även om det kommer att stå Vita tassar(Nu) Bowie på hans stamtavla.

Bowie är lik sin pappa, dock verkar han få ett mjukare runt birma ansikte än vad hans far har. Bowie har kullens vackraste ögon och ser även ut att få perfekta vita tassar.

Bessie

Mellantjejen är numera minst. Hon är en riktig spelevink och har nu lyckats ta sig ut från vardagsrummet! Vi hittade henne i köket igår och är glada att hon inte försökte ta sig upp eller nerför trapporna i huset då det hade kunna innebära ett högt fall om olyckan varit framme.

Bessie charmar alla besökare då hon gärna kryper upp i famnen på människorna. Där brukar hon somna så sött. Bessie är numera ”bortlovad” även om egentlig tingning inte är möjlig förrän veterinär satt ok stämpel på ungarna – besiktning sker i samband med första vaccinering 15/6.

Belle

Stora tjejen är numera alltså mellantjej. Hon är fortfarande väldigt cool, myser gärna i famnen och jag tänker att hon borde få prova på utställning!

Belle söker nu en hel- eller halvfodervärd då Becky vägrar acceptera ytterligare en familjemedlem. [Familjen i Vita huset ar haft familjeråd och båda barnen och husse röstar för att Becky får stanna och då får det bli så]. Om Belle inte hittar lämplig fodervärd kommer hon bli till salu.

Bessie till vänster och Belle till höger.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked