Glädje och sorg på en och samma gång

Tack till Er alla som visat ert deltagande. Ett så sorgligt inlägg fick ett otroligt gensvar, nästan 300 (!), 287 visningar av mitt inlägg http://vitatassar.nu/igar-fick-himlen-en-ny-stjarna/sedan i lördags. Personliga meddelanden på Fb, instagram, sms och mail.

Rörande vackert.

Att veta att det inte bara var jag som grät som om tårarna aldrig skulle ta slut. Det gav tröst inte bara för min personliga sorg utan också hopp för hela mänskligheten.

Jag tvekade länge inför att visa den ”god morgon hälsning” jag fick från min italienska kattunge igår. Men på förmiddagen lade jag ut den på Fb.  Livet är glädje och sorg. Inte så sällan är livet just så konstigt; livet ger båda delarna på en och samma gång.

Med allvarsamma ögon tittade lillmatte på filmsnutten på Becky. ”Det känns bra. Det känns bra att hon kommer snart”. Och jag kan bara hålla med.

Här är filmklippet för er som inte redan sett det:

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked