Håll ut !

Det här med namn var inte lätt!

Det är nu vi med spänning kan följa hur katternas personligheter utvecklar sig! Och då är det inte alltid tänkt namn ”passar”. 

Så vi klurar lite till. Än är det inte brådis att skicka in stamtavlor för registrering. Kattungarna får egna försäkringar vid fyllda 6 veckors ålder – så först då behöver vi uppge namn till försäkringsbolaget IF.

Vi hinner.

I helgen har kattungarna (5 veckor fyllda) haft egna besökare och vad vi hittills kunnat utröna är att:

Stor:

gillar att gosa! Se människan, stor, som liten i ögonen. Lägga huvudet på sned. Tvätta matte, tvätta husse, tvätta lillmatte och tvätta lillhusse. Hur mycket saliv har hon på sin tunga egentligen? Och ja mat är gott, sova likaså. Och jo, alla undrar varför ser hon så ledsen ut (ögonen).

Mellan:

är kaxigare än kaxigast! Först ur bon. Först att klättra upp i soffan. Boxas och stångas. Omöjlig att fotografera! Men när hon är trött, ja då är hon den första i trion att somna sött i människobärarens famn! Helt trygg. Oavsett en morrande brummande whatever (läs Becky mmm tyvärr! eller dammsugare). Helt oberörd, helt orädd. Och jo bita tvåbenta i tårna det gör man när man vill ha uppmärksamhet – precis som pappa Walte!

Liten:

mammas pojke börjar bli Mycket intresserad av oss människor! Piper inte längre när mamma inte är utom synhåll utan leker gärna med den som leka vill! Pussas med husse och följer efter sina vildsystrar i alla deras påhitt. Självständig – kan leka ensam redan nu. Men det är ju roligare att leka tillsammans med någon! Följer efter alla lockande leksaker som tvåbenta håller i tills han stupar av trötthet hos mamma Maräng eller hos någon, helst båda av sina systrar; ensam vill väl ingen sova.

Namn bubblare:

Belle, Bella, Bessie, Bamse, Bobbo, Bob, Bowie, Bridget, Beyonce

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked