Har Karl Lagerfeld hört av sig?

En händelserik vecka har blivit fredag kväll. Äntligen har jag tid att sätta mig ner och berätta, skriva, vad som hänt sedan sist:

 

  • Det lönade sig att överklaga Sveraks avslag på min stamnamnsansökan! Igår kom brevet jag väntat på: bekräftelse på godkänt stamnamn. Marängs kattungar kommer att få det finfina förnamnet SE*Vita tassar(nu) !
  • Följetongen då mitt försäkringsbolag upptäckte att Marängs meriter inte finns registrerade hos Sverak har nu lösts efter viss förvirring. Jag kontaktade min kattklubb Västsvenska kattklubben – men de bad mig, att själv maila meriterna till Sverak. Helt emot de instruktioner jag läst. Men Sverak (ständigt i härligt beredskap), svarade på direkten att jag hade gjort helt rätt  – men kontaktat fel person hos min kattklubb. Så mailet skickades en gång till, till min kattklubb av Sverak. Jag fick ett snabbt – trevligt  – ursäktande svar och saken löstes direkt! Vips dök Marängs titel upp där den skulle ha stått redan 2014: http://stambok.sverak.se/Stambok/Visa/377727.
  • Och vad gäller: Har Karl Lagerfeld hört av sig? Inte än. Men visst är Maräng värd en ursäkt? Eller en liten Choupette väska, som någon av de här: http://www.karl.com/experience/fr/fashion/monster-choupette/ ? Jag har kontakt med en jurist och följer hans instruktioner. Självklart kommer jag dela med mig när/om jag har något att berätta.
  • Det är idag en vecka kvar till Beräknad Födsel av Minimaränger! Maräng är riktigt rund. Jag undrar hur många kattungar hon bär på! Hon är sitt vanliga jag. Men hungrigare. Tröttare. Och extremt kelig! I vanliga fall sover hon gärna där det är varmt men inte nu. Hon ligger helst på rygg och faktiskt gärna på en tunn handduk på vårt iskalla badrumsgolv!  Vi är minst sagt förväntansfulla. Uppdateringar kommer, det lovar jag.
Önskar er Alla en riktigt fin helg!
IMG_2834
Copyright © 2016 Jessica Olsbo | All Rights Reserved

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked