Kaos i Vita huset

Idag när jag kom hem från jobbet möttes jag inte bara av två utan av fem vita yrväder! Maräng och Becky ylade ikapp, lika ivriga att berätta om vad som hade hänt … 

Minimarängerna hade fått nog

Trots att jag dag för dag flyttat Marängs ”studshopp” = stol + staket + stol allt längre ifrån varann hade de små yrvädrena idag klurat ut hur mamma gjorde! Bessie, Bowie och Belle hade fått nog av vistelse i vardagsrummet. Ett, två, tre och sedan ett rejält skutt- ja då kom man över staketet!

Becky befinner sig i chocktillstånd

Jag ska lägga upp ett litet filmklipp på Instagram ikväll. Koncentrera er på Beckys reaktion. Jag länkar klippet här när det är ute på Instagram.

Ljudet är inte på men jag kan berätta att Becky ylar och morrar om vartannat så när den modigaste kattungen vågar sig fram – ja då ”flyger” den strax efter tillbaka av skräck… på film ser det ut som att Becky sniffade i luften men hon morrade tyvärr rejält från sin lilla pelare.

Så vad ylade Maräng och Becky om?

Maräng:

”Nu orkar jag snart inte mer! De är överallt. Bokstavligt talat överallt! Nu har jag varken toaletten att vara ifred på eller köket. När jag går på wc gluttar de på luckan för att se vad jag pysslar med! När jag försöker inta en måltid i lugn och ro stirrar de på mig och sedan hugger de in! Allihop äter upp MIN mat!

Kan de flytta snart tror du..?”

Becky:

”Ni hade ju lovat mig att nu var det bra. Två katter är lagom i Vita huset. Walte fick ju faktiskt flytta för att jag kom före honom! Så vad sysslar ni med nu? Tre galna kattungar som är överallt!

Jag har ont i halsen och i mina morrhår – av allt morrande och fräsande. Och de små rackarna förstår sig inte ens på vad jag säger! De kommer tillbaka och tjafsar med mig hur mycket jag än viftar på min italienska svans och mina italienska vita tassar. De ser mig som en leksak!?!

Kan ni tala om för dem att jag är en finkatt och att jag förväntar mig att behandlas som en sådan: Ta bort dem omedelbart! (I natt sover jag ute på altanen om ni inte lyder mina order …)”.

 

Bessie & Belle äter. Bowie vill leka istället. 180612

PS!

Bowie längtar efter att få veta vart han ska flytta! Bowie finns i Göteborg men kan levereras till Flen eller på väg mellan Göteborg och Flen from v 28.

SE*Vita tassar(nu) Bowie, 9 veckor på fredag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked