Ögongodis

Idag är det dags att åka på konstutställning! Min favoritkonstnär Karl Einar Rosqvist har vernissage på Galleri 20 i Långedrag. Jag åker dit med en liten förhoppning om att han målat något med katter eller hästar. Jag lämnade det som önskemål för tre år sedan, vid förra utställningen. Jag återkommer senare om hur det blev!

Maräng ligger på köksbordet och sniffar på vår inbjudan. Hon tycker allt att hon är vårt ögongodis! Och det har hon helt rätt i, men hon pryder ju inte våra väggar.

Att jag hittade denne konstnär kan jag tacka en katt för! Min katt Ruttu som bytte namn till Rotto och flyttade till Katthult. Ni som läst mina tidigare inlägg minns. Det var Rottos nya ägare som hade en tavla av ”KER” hängande på en vägg. Ett fantastiskt nutida konstverk! Naturligtvis åkte jag också på hans vernissage när det var dags och köpte mig en tavla jag också. Nu har vi fem stycken och idag lär det bli 1-2 till.

Önskar er alla en riktigt fin helg!

 

IMG_4493
Copyright © 2016 Jessica Olsbo | All Rights Reserved

 

 

 

1 Comment on Ögongodis

Jezziejoo said : Guest Report 3 years ago

160130 kl 17:15 Nej inga tavlor med hästar eller katter. Men vackra var de! Och vi kom inte överens om en. Så vi köpte två.- Utställningen pågår tom 7/2. Katthultsvännen blev för övrigt stolt ägare till denna tavla på inbjudan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked