Tack som katten

♥ Tack ♥ ! Tack alla Ni som hört av er och berättat att ni uppskattar mina betraktelser! Jätte roligt ! Jag har fått mail till jo@vitatassar.nu, kommentarer här och på Fb + uppskattning i verkliga livet. 618 sidvisningar har denna sida haft sedan starten för 7 dagar sen! Jag bugar och tackar och inspireras att fortsätta skriva! Som ni upptäckt handlar bloggen inte bara om Maräng, hon gestaltar min blogg och varje betraktelse har på något vis anknytning till katter.

Jag har fått frågan om jag på något sätt kan ”meddela” när ett nytt inlägg har skapats. Jag jobbar på det – förmodligen ska jag sätta in en knapp någonstans på hemsidan som heter ”Prenumerera” – då får du som lämnat din e-post automatiskt ett mail när jag publicerat något nytt.

Vitatassar.nu finns även på Instagram. Där lägger jag alltid ut en notis när ett nytt inlägg är skapat. Fortsätt gärna höra av er med kommentarer eller per mail – jag svarar så snart jag hinner. En blogg utan läsare kommer inte att leva länge så ni inspirerar mig naturligtvis att skriva mer genom att skriva frågor och kommentarer. Tack!

 

image5
160120 Kallt om tassarna – Copyright © 2016 Jessica Olsbo | All Rights Reserved

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked